Rachel Dagnall

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post


mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
web: http://www.h8w.net
tlf. +47 915 28 288

 
Billedkunstner, født i Liverpool UK, arbeider i Oslo. Samarbeider med Lucy Skaer og Simon Polli (Henry VIII’s Wives) og Anita Hillestad (masse rart). Masse Rart innebærer alt fra sosiale engasjementer med Frivillighets sentralen til skulptur oppdrag i det offentilig rom. Hillestad og Dagnall liker å lager prosjekter med mange involverte og med en aktivistisk strategi. Dagnall lager sine egene prosjekter innimellom, men da hun ikke har råd til atelier, blir det en sjelden gang i blant.

Dagnall har to nydelig barn og ikke noen penger.. hun lurer daglig på hvorfor hun forsetter med kunstpraksissen sin, spessielt når hun får spørsmål fra NAV, samboeren og den nærmeste familien. “Jeg er rett og slett en masochist og ser ingen andre utveier, jeg har holdt på alt for lenge”.. og så kaster hun seg ut i alle aktiviteter som tar tak i denne ikke proffesion/ men ikke gi deg nå problemstillingen, og håper at det skal medvirke til noen forandringer både innenfor og utenfor det norske kunst miljøet.